Anbefalinger

”Jeg har kendt Per i mange år. Udover at Per er et utroligt rart, imødekommende og omsorgsfuldt menneske, er han aktiv og dedikeret som få. Vi har gennem årene haft talrige debatter og meningsudvekslinger om stort og småt, og jeg er ikke i tvivl om, at Per har en meget høj integritet og at hans værdier ikke sådan kan flyttes på. Samtidig med dette – som noget helt unikt – er Per opmærksom på, at der skal skabes løsninger, som alle kan være med til. Hans positive tilgang vil givet kunne skabe resultater i Rudersdal. Uden i øvrigt at forholde mig til partipolitikken er Per den type menneske, som jeg til hver en tid selv ville stemme på. Per går ikke ind i kommunalpolitik for at få posten, han gør det, fordi der er et arbejde, der skal gøres og fordi han brænder for nogle emner. Per er ægte og engageret som få, og vil være en stor gevinst for enhver kommunalbestyrelse”.

Michael Budolfsen
Næstformand, Finansforbundet
Præsident, Nordic Financial Unions” 


Per er altid engageret, initiativrig og interesseret, så det er glædeligt, at han vil stille op ved kommunevalget. Per vil med hans gode humør, seriøsitet og gennemslagskraft blive en dygtig politiker der på den ene side kan være med til at sikre at Rudersdals Kommunes værdier bevares og fortsat udvikles til glæde for alle kommunens borgere. glæde for alle kommunens borgere.

Lars Neumann
Adm. direktør, forsikringsmægler 

”Jeg kender Per både professionelt og privat, og han er den samme sympatiske og energiske mand begge steder. Per går altid forrest, har altid mange flere gode ideer end alle andre og er ikke bange for at tage fat og få ført ideerne ud i livet. For Per er der ikke langt fra tanke til handling. Om det er i bestyrelsesregi eller på familiehøjskoleopholdet, så er Per 100 % tilstede og en super motivator og igangsætter. Per stiller op til alle opgaver med et smil og en holdning om, at det er vigtigt at deltage i fællesskabet – vi må alle yde vores del, for at få det godt, og ingen opgaver er for store eller for små. Alle udfordringer bliver taget alvorligt med en dejlig positiv grundholdning. Per er meget social og taler godt med alle – Per favner bredt, og har et fantastisk fundament i sin dejlige familie”.

Camilla Damm
Per Caroe – Highly appreciated business partner, mentor and friend. I have rarely come across a person with such capacity and sound strategic ability. Pro-active, engaged and prepared to make, and stand for, tough choices when necessary. Unique for his energy, hard work, knowledge, experience, loyalty and never-ending enthusiasm and will to achieve sustainable results. Well-grounded, a wise visionary with an extraordinary ability to inspire. I can only warmly congratulate Rudersdal for this opportunity – grab the chance while you can, men of this calibre do not come around often!

Ritva Jansson
"Jeg kender Per Carøe og møder ham altid som en meget engageret, velforberedt og dygtig, ligesom han er dygtig og nærværende både I sit arbejde for den lokale skole, unge og som privat person.  Mest af alt oplever jeg ham dog som en god ven, oprigtig og ærlig, har Per givet sit ord, kan man regne 100 % med at projektet bliver fulgt helt til dørs og afsluttet med succes."

Eva Fjellerup
Jeg har kendt Per i mange år, via rejsebranchen. Per har altid været utrolig lyttende, god sparringspartner og en person, som jeg altid har kunnet stole på. Udover rejsebranchen, har jeg også haft glæde af Per´s viden omkring unge mennesker, og han har givet mig gode råd mht. mine drenge og uddannelse, som jeg i høj grad har kunnet bruge. Dvs. kort sagt, meget altfavnende og meget konstruktiv mand.

Charlotte Buhl
”Jeg har nu været heldig at kende Per i et års tid. Han er formand for den ejerforening jeg bor i og er vicevært for. Det er lykkedes Per at få ryddet godt og grundigt op i al det rod der har været i foreningen tidligere, og der er endelig ved at komme rigtig godt styr på det hele. Dette skyldes hans engagement, gåpåmod og tålmodighed. Ud over at være fantastisk til at få gennemført projekter både hurtigt og effektivt, er han også altid med til alt det praktiske selv, og når man møder ham er det altid med et kæmpe smil og godt humør. Det bliver både fantastisk og rigtig svært for den formand der kommer til at gå ham efter. Der vil nemlig til den tid være styr på alt i foreningen, men det vil være nogle store sko at udfylde”.

Mvh Anders, Veterinærstuderende og vicevært på Frederiksberg
“Per Caroe is definitely born to be a leader. I have known him for more than ten years now as a colleague who later become a close friend of mine. I decide to make him a close friend because I believe that he has positive influence on everyone person that interacts with him. He is a mentor and a business coach as well. He definitely has business acumen in him. In any meeting or gathering he always stands out as someone who is quite knowledgeable, intelligent and experienced in handling many business issues. What I always like most about him is that he speaks out his mind and listens to other people’s contribution as well. He likes to share information and is always willing to help people understand situations and is quite patient. He is also very social, he is a peoples person who respects and respects people irrespective of background and cultures. He is very diplomatic in handling cross cultures and this is evident in his current role where he deals with more than four cultures. I am Kenyan but he never makes me feel inferior, my family loves him a lot”.

Lorna Ngetich
”Jeg har kendt Per Carøe professionelt og personligt gennem de sidste par år. Per fremstår for mig altid ualmindelig hjælpsom og imødekommende. Per tænker altid løsninger og muligheder og er ikke bleg for at gå "den ekstra" mil for at tænke et skridt videre. Per ikke kun sig selv, men han tilbyder også at stille hans personlige netværk til rådighed. Jeg anbefaler Per da han tænker mennesker og kvalitet førend sig selv”.

John-Erik Bang, CEO Bang Akademi
"Jeg har kendt Per Carøe siden 1990, hvor vi blev ansat i samme firma. Vi arbejdede sammen nogle år og vi har bibeholdt kontakten lige siden. Per er et af de mest interesserede mennesker jeg kender. Per er meget lyttende og åben overfor forskellige menneskers synspunkter og holdninger, han er aldrig dømmende og sætter sig altid i sine medmenneskers sted og ser verden fra deres side. Er der en udfordring helmer Per ikke før der er fundet en løsning. Held og lykke Per. Rudersdal vil være en professionel politiker rigere når du bliver valgt ind".

Pauline Lossow
Jeg har kendt Per gennem mange år - både privat og i faglige sammenhæng. De gennemgående træk ved Per er handlekraft, ærlighed og modet til at være innovativ! Og det er vel det lokalpolitik i bund og grund handler om. For jeg er ikke i tvivl om, at Per han vil og kan - byde ind med disse egenskaber, kombineret med evnen til no-nonsense resultater"

Helene Tølbøll Djursø
Jeg har kendt Per Carøe og hans familie siden starten af 80erne, hvor jeg i en årrække arbejdede sammen med og var chef for Per i Sparekassen SDS. I vores tid sammen oplevede jeg Per som en meget stærk visionær inspirator, som aldrig var bange for selv at igangsætte nye initiativer og ideer. Han er en vedholdende og energisk debattør som bider sig fast og forfølger en ide - en sag, der skal igennem. Per er et stort familiemenneske, som altid er parat til at ofre sig for familie venner eller en god sag. Hans engagement i sine døtres skoler har været et spændende fritidsarbejde, som er typisk for Per. Per’s netværk er ganske betragteligt, han samler på relationer og forsøger altid at pleje og vedligeholde relationerne. Jeg er glad for, stadig at komme sammen med Per og hans familie den dag i dag.

Jens-Ole Johansen
”Per Carøe og jeg har arbejdet sammen i vores Grundejerforening. Per arbejder ihærdigt og løsningsorienteret med et smittende og dejligt godt humør – det er altid en fornøjelse at være i selskab med Per, og jeg er sikker på, at Per vil gøre en forskel for Rudersdal”.

Held og lykke den 19. november – vh Jeanette Ulveman
Mobil 42 16 86 25
Mail: peca@rudersdal.dk
FB @5caroe
Eller mød mig I lokalområdet